Naruto-World
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Naruto-World

Come to Naruto RPG world...

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Тренировачна площадка 1

Go down 
3 posters
Иди на страница : 1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
Разказвач
Admin
Разказвач

Брой мнения : 44
Registration date : 21.01.2009

Герой
Кръв:
Тренировачна площадка 1 Left_bar_bleue0/0Тренировачна площадка 1 Empty_bar_bleue  (0/0)
Име на героя:: Разказвач
Риу: 0

Тренировачна площадка 1 Empty
ПисанеЗаглавие: Тренировачна площадка 1   Тренировачна площадка 1 EmptyЧет Яну 22 2009, 14:11

Тази площадка беше до едно езеро навсякаде имаше чучула и мноого дървета

Сенсей: Какаши Хатаке Тренировачна площадка 1 Kakashi
Върнете се в началото Go down
Саске Учиха

Саске Учиха

Брой мнения : 48
Registration date : 24.01.2009

Герой
Кръв:
Тренировачна площадка 1 Left_bar_bleue95/105Тренировачна площадка 1 Empty_bar_bleue  (95/105)
Име на героя:: Саске Учиха
Риу: 100

ПисанеЗаглавие: Re: Тренировачна площадка 1   Тренировачна площадка 1 EmptyПон Яну 26 2009, 14:27

Саске дойде и се поогледа зачака да види какво ще стане и каза- Ехо имали някой? И зачака да види какво ще стане
Главен Админ (Разказвач)
Главен Админ
Главен Админ

Брой мнения : 138
Местожителство : Тука в лево..

Герой
Кръв:
Тренировачна площадка 1 Left_bar_bleue0/0Тренировачна площадка 1 Empty_bar_bleue  (0/0)

ПисанеЗаглавие: Re: Тренировачна площадка 1   Тренировачна площадка 1 EmptyПон Яну 26 2009, 14:32

Лек ветрец подуха през площатката но нищо не се показа..Явно трябваше да е по настоятелен..
http://naruto-rpg.forum-officiel.fr
Саске Учиха

Саске Учиха

Герой
Кръв:
Тренировачна площадка 1 Left_bar_bleue95/105Тренировачна площадка 1 Empty_bar_bleue  (95/105)

ПисанеЗаглавие: Re: Тренировачна площадка 1   Тренировачна площадка 1 EmptyПон Яну 26 2009, 14:33

Саске се извика със сичка сила- Ей имали някой или съм във генджутсу?
Главен Админ (Разказвач)
Главен Админ
Главен Админ

Герой
Кръв:

ПисанеЗаглавие: Re: Тренировачна площадка 1   Тренировачна площадка 1 EmptyПон Яну 26 2009, 14:36

Момчето направи няколко крачки и се блъсна в едно дърво.Дървото усука клони по него и го хвана.Чу се женски глас
-Какво искаш и кой си ти?
Саске Учиха

Саске Учиха

Герой
Кръв:

ПисанеЗаглавие: Re: Тренировачна площадка 1   Тренировачна площадка 1 EmptyПон Яну 26 2009, 14:39

Саске каза- Аз съм Саске Учиха наследник на клана Учиха дойдох тук за да довърша изпита си за генин и да тренирам за да може един ден да убия един определен човек! Ти кой или коя си? Предлагам да не ми пречиш защото нямам време за губене!
Главен Админ (Разказвач)
Главен Админ
Главен Админ

Герой
Кръв:

ПисанеЗаглавие: Re: Тренировачна площадка 1   Тренировачна площадка 1 EmptyПон Яну 26 2009, 14:41

Главата се усмихна мило и извика
-Какаши!Асума!Някакъв новодошъл сополанко е!Иска да става Генин!Момче нали знаеш че изпита н се провежда тук а в кабинета?Заминавай си!Каза жената..Това несъмнено бе Куренай
Саске Учиха

Саске Учиха

Герой
Кръв:

ПисанеЗаглавие: Re: Тренировачна площадка 1   Тренировачна площадка 1 EmptyПон Яну 26 2009, 14:47

Саске каза- Какаши той е тук!? Трябва да остана! Първо Ирука ме изпрати тук! Второ щом съм тук тук ще завърша изпита! Трето Куренай си ти нали ти си Сенсейката на Киба знам прекалено много за теб ти си майсторка във Генджутсуто но няма смисал да те хваля! Такаче я спрете със тези ШЕГИ и ми дайте да си довърша изпита!!! А и името Оби да ви говори нещо е Какаши! Такаче кажете със какво да продължа за да си свърша изпита най- накрая!
Главен Админ (Разказвач)
Главен Админ
Главен Админ

Герой
Кръв:

ПисанеЗаглавие: Re: Тренировачна площадка 1   Тренировачна площадка 1 EmptyПон Яну 26 2009, 14:51

Дървото изчезна а пред момчето се появи 20 -25 годишен мъж с бяла коса и едно око.Мъжът държеше книга в ръката си и четеше.Погледна момчето с насмшка и каза
-Хахаха.Мислиш че като ми кажеш че Обито Учиха е бил в твоят клан ще те изпитам.Въобще не ми пука за теб.Но щом се осмели да дойдеш тук си или смел или глупав.Та ти не си ми дори ученик.Нека да те видим какво можеш дребосък.Мъжът погледна Саске с усмивка и зачете книгата си..
Саске Учиха

Саске Учиха

Герой
Кръв:

ПисанеЗаглавие: Re: Тренировачна площадка 1   Тренировачна площадка 1 EmptyПон Яну 26 2009, 16:28

Саске се усмихна арогантно и каза- Значи Оби нете интересува незнаех че толкова бързо забравяш! Та нали все пак когато беше затиснат под онзи камък той ти даде твоето Шаринган око но явно той нете засяга такаче да се върнем на моето обучение! Аз искам да завърша изпита и да стана генин и ако може да бъда твой оченик! Такаче щом изкаш да видиш какво мога така да бъде! Във мига във който Саске каза това изчезна светкавично и адски бързо се появи зад какаши като се засили да го одари един юмрук във тилъ и да го парализира.......
Главен Админ (Разказвач)
Главен Админ
Главен Админ

Герой
Кръв:

ПисанеЗаглавие: Re: Тренировачна площадка 1   Тренировачна площадка 1 EmptyПон Яну 26 2009, 17:42

-Хахахаха!Ядосваш ви суполивко такъв.Ти незнаеш нищо за мен и Обито!Мъжът изчезна адски бързо и се появи зад Саске.Хвана момчето и го изтреля напред като просто го удари в една от точките тоест задника.Момчето изхвръкна на 10 метра и загуби 15 кръв.Саске падна по корем на земята а Какаши извади една книга да си почете ядно..Куренай и Асума наблюдваха усмихнати двубоя като в този момент Куренай каза
-Какаши внимавай да не нараниш детето.Помни той е малак.Не е нужно да си прекалено строг.Какаши се усмихна и каза
-Той иска да стане Генин и мой ученик.Ще му дам един опит и ще го изтискам до край...
Саске Учиха

Саске Учиха

Герой
Кръв:

ПисанеЗаглавие: Re: Тренировачна площадка 1   Тренировачна площадка 1 EmptyПон Яну 26 2009, 17:51

Саске стана и каза- Какаши ако само това можеш значи си по- слаб и от ОБИ! Май е трябвало да нети дава нищо ти него заслужаваш! След тези думи Саске отново изчезна и се появи пред Какаши и започна без да спира да го напада със ритници и юмруци Саске нямаше да се даде той беше решен да победи затова използваше сила за да накара Какаши да го приеме за оченик......
Главен Админ (Разказвач)
Главен Админ
Главен Админ

Герой
Кръв:

ПисанеЗаглавие: Re: Тренировачна площадка 1   Тренировачна площадка 1 EmptyПон Яну 26 2009, 17:59

Момчето не направи нищо.Какаши продължи да чете и отбиваше атаките му само с една ръка.
-Непохватен глупав самозванен сополивец.Нищо не можеш.Неми говори за Обито.Какаши изчезна и извади един кунай.
-Този кунай ми го даде четвъртият Хокаге.За мен беше чест да сислужа с него и още е.Ще ти покажа аз!Щом толкова познаваш Обито да те видим дали изобщо си приличаш сополанко такъв.Какаши скочи и домъкна едно момче.То беше русо и ранено.
-Това е Наруто Узомаки.Знам че го познаваш.Той е ученик в академията.Твой съселеник и съученик.Какаши хвърли момчето на земята и хвърли и един звънец до него.
-Имаш право на един избор.Ако избереш момчето си скъсан от изпита.Ако избереш звънеца минаваш и ще ти стана учител.Обещавам.Мъжът погледна с едното си око Саске като му се усмихна...
Саске Учиха

Саске Учиха

Герой
Кръв:

ПисанеЗаглавие: Re: Тренировачна площадка 1   Тренировачна площадка 1 EmptyПон Яну 26 2009, 18:06

Саске каза- Чуй Какаши може да му мъчиш завинаги като академен студент но едно запомни когато ОБИ ти даде това око какво ти каза! И се замисли след тези думи Саске отиде до наруто и каза- Какаши добре правиш Хенге! След това вдигна Наруто и го остави пред Какаши и добави- Нее важно да си генин а да работиш в екип и да помагаш на саотборниците си!
Главен Админ (Разказвач)
Главен Админ
Главен Админ

Герой
Кръв:

ПисанеЗаглавие: Re: Тренировачна площадка 1   Тренировачна площадка 1 EmptyПон Яну 26 2009, 18:13

Ккакаши се ухили злобно и каза
-Глупак.Ти не можеш да разпознаеш приятелите си.Мислиш ги за Хенге.Глупак.Знаеш ли какво ще ти кажа!ВСЯКА НИНДЖА КОЯТО НЕ СПАЗВА ПРАВИЛАТА Е БОКЛУК.НО ТЕЗИ КОИТО ОСТАВЯТ ПРИЯТЕЛИТЕ СИ СА ПО ЗЛЕ И ОТ БОКЛУК.Тези думи са на Обито Учиха.Явно е че ти не си Учиха.Жалък си!Идиот.Какаши взе Наруто на рамо и каза
-Той се изложи на изпита.Но защо?Защото защити съотборничката си Сакура.Той се жертва за нея.Това момче е герой.Какаши взе Наруто на рамо и изчезна нанякъде..
Саске Учиха

Саске Учиха

Герой
Кръв:

ПисанеЗаглавие: Re: Тренировачна площадка 1   Тренировачна площадка 1 EmptyПон Яну 26 2009, 18:26

Изведнъж се чу само-Katon: Hosenka no Jutsu сега Какаши трябваше да пусне наруто и изведнъж Саске се провикна- Ей кой ти каза че го зарязвам та невиждаш ли че е безпомощен ако някой ще му помага ще съм аз не ти ! Затова ми го дай! Или ще се бия за него независимо колко си силен затова ми го върни аз ще го заведа да си почине върни приятеля ми или ще го защитавам до край или докато ти ме убиеш....!
Главен Админ (Разказвач)
Главен Админ
Главен Админ

Герой
Кръв:

ПисанеЗаглавие: Re: Тренировачна площадка 1   Тренировачна площадка 1 EmptyПон Яну 26 2009, 21:03

Мъжът се усмихна и остави момчето на земята като извади една стреличка и я заби в врата му.После скочи напред към Саске и каза
-Да те видим какво можеш..
Саске Учиха

Саске Учиха

Герой
Кръв:

ПисанеЗаглавие: Re: Тренировачна площадка 1   Тренировачна площадка 1 EmptyВто Яну 27 2009, 12:05

Саске си каза на ум- Това е сега ще се бия за Наруто но ще му помогна! Саске бързо скочи назад и изтреля няколко шурикена по Какаши след това изчезна и се появи зад Какаши и хвърли 2 шурикена по него след това отскочи във страни и извади още два Шурикена като щеше да ги хвърли по Какаши във мига във който той отбегнеше атаката на другите Шурикени......
Главен Админ (Разказвач)
Главен Админ
Главен Админ

Герой
Кръв:

ПисанеЗаглавие: Re: Тренировачна площадка 1   Тренировачна площадка 1 EmptyВто Яну 27 2009, 13:21

Шурикените уцелиха мъжа.Забиха се в жилетката му.Той се изсмя и каза
-С такава сила не можеш да пробиеж една обикновена жилетка...Толкова си слаб...Мъжът продължи да си чете книгата която бе започнал..
Саске Учиха

Саске Учиха

Герой
Кръв:

ПисанеЗаглавие: Re: Тренировачна площадка 1   Тренировачна площадка 1 EmptyВто Яну 27 2009, 13:27

Саске се усмихна и каза- Това нее всичко погледни по- добре! След тези думи Саске итреля 2 Шурикена по Какаши със всичка сила и още два Куная със всичка сила право във Какаши той нямаше време да ги избегне но какво от това те само се забиваха и него нараняваха защото Саске беше слаб и нямаше нужната сила за да оспее да нарани Какаши и все пак Саске опита.....

ПП: кунайте бяха спецялни във следващия пост ще обесня защо...
Главен Админ (Разказвач)
Главен Админ
Главен Админ

Герой
Кръв:

ПисанеЗаглавие: Re: Тренировачна площадка 1   Тренировачна площадка 1 EmptyВто Яну 27 2009, 13:42

Какаши се усмихна.Нямаше да позволи на момчето да направи Каварми с кунаите и да го удапри в главата.Мъжът просто хвърли да куная към на Саске и още два към шурикените му.4куная паднаха на земята а шурикените бяха хванати за дупката от дрегите два куная и летяха към Саске.Какаши просто продължи да чете..
Саске Учиха

Саске Учиха

Герой
Кръв:

ПисанеЗаглавие: Re: Тренировачна площадка 1   Тренировачна площадка 1 EmptyВто Яну 27 2009, 13:51

Саске избегна атаката на Какаши и се отдалечи на 15 метра от Какаши след това каза- Като за Джоунин не си много наблудателен виж по- добре мойте кунай! Невиждаш ли че са със екс. бележки! След като каза това бележките по кунайте се запалиха и започнаха да горят изведнъж се чу силен гръм бележките бяха гръмнали но дали Какаши бе избягал това Саске незнаеше......

ПП: тези екс.бележки по кунайте бяха спецялното
Главен Админ (Разказвач)
Главен Админ
Главен Админ

Герой
Кръв:

ПисанеЗаглавие: Re: Тренировачна площадка 1   Тренировачна площадка 1 EmptyВто Яну 27 2009, 13:57

Кунаите бяха на 5 метра от Какаши а онези двата мяха закачили бележките и бяха хванали Саске.Гръмът удари момчето.То загуби 5 кръв...
Саске Учиха

Саске Учиха

Герой
Кръв:

ПисанеЗаглавие: Re: Тренировачна площадка 1   Тренировачна площадка 1 EmptyВто Яну 27 2009, 14:04

Саске беше на ръба на силите си трябваше му нещо за да победи ако можеше да активира своя Шаринган щеше да е хубаво защото щеше да има малък шанстой каза тихо- Шарингана се активира на ръба на силите и във трудна ситуация защо го няма още трябва да опитам! Саске едва едва се изправи и започна да се опитва той събра силата си и волята след това каза- Шаринган и зачака да види резултата...

ПП: Ако го ативирам се преготвям за Какаши. Ако него активирам и Какаши ме нападне избягвам неговата атака
Главен Админ (Разказвач)
Главен Админ
Главен Админ

Герой
Кръв:

ПисанеЗаглавие: Re: Тренировачна площадка 1   Тренировачна площадка 1 EmptyВто Яну 27 2009, 14:06

ПП: Ако го ативирам се преготвям за Какаши. Ако него активирам и Какаши ме нападне избягвам неговата атака=
Дрън дрън преготвям за Какаши.Дрън Дрън Какаши ме напада Дрън Дрън Тва се получи

Мъжът се усмихна и замалко за отдели очи от книгата си.
-Смешен си дори доста.Това момче тук Наруто ме затрудни повече.А ти си Учиха.Не ми се занимава с теб.Заинтригувай ме с нещо..
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Тренировачна площадка 1   Тренировачна площадка 1 Empty

Тренировачна площадка 1
Върнете се в началото 
Страница 1 от 3Иди на страница : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Тренировачна площадка 1